Page 1 of 1

Redirect Weirdness

Posted: Mon Nov 05, 2018 9:49 pm
by Jobu
Not sure if anyone else was noticing this, but today I started seeing the following error whenever I tried to create/edit a post:
General Error
Tried to redirect to potentially insecure url.
I'm not sure why this started showing up all of a sudden, as I hadn't changed anything since the update last month. Google searches were relatively fruitless, so I had to dig in and start dicking with server settings. After a little bit of trial and error, it looks like everything is working again. I'm not 100% sure why what I changed fixes the problem, but I'm just going to roll with it and see what happens.

Let me know if you see anything weird, or have trouble performing any typical actions (creating posts, editing posts, sending PMs, etc.). One thing - I tweaked the cookie settings, so you may need to clear those out for this site if you're having trouble logging in/staying logged in. Try that if you run into any problems, and if that doesn't help let me know.

Re: Redirect Weirdness

Posted: Tue Nov 06, 2018 8:58 am
by Gomer
One observation I'd like to share this morning - I've had to clear cookies (just for this site) and do a hard refresh on every browser I've used since last night to manage to stay logged in, so you all may have to do the same. I really hate that as a solution but it seems to be the only thing that works at the moment. Sorry. :cry:

Re: Redirect Weirdness

Posted: Tue Nov 06, 2018 12:21 pm
by Asshander
I had it happen once yesterday, but it was just the once so I didn't think much of it. I did notice I was logged out today, but everything seems fine since. ¯\_(ツ)_/¯

Re: Redirect Weirdness

Posted: Tue Nov 06, 2018 4:39 pm
by Hellraiser
Despite not being able to log in earlier today. It seems to be working fine now.

Re: Redirect Weirdness

Posted: Mon Nov 12, 2018 2:54 pm
by Asshander
I'm seeing the login weirdness. I can login with an incognito tab, but not in standard. This is on my Chromebook, though I've had the same problem on my phone. And this is all after clearing cookies and refreshing, etc.

I'll keep kicking, but it seems like things aren't playing nicely.

Re: Redirect Weirdness

Posted: Mon Nov 12, 2018 4:26 pm
by Jobu
So you're not getting an error, but when you login effectively nothing happens? It just takes you back to the home page and you're not logged in? I've seen this sporadically since "fixing" the error message.

Edit: I just updated some settings and actually renamed the cookies that get created (something I should've done last time). Everyone will have to log in again, however I haven't had any problems on every browser I've tried, both on desktop and mobile. /fingers crossed

Re: Redirect Weirdness

Posted: Mon Nov 19, 2018 12:31 pm
by Asshander
That seems to have done the trick. Huzzah!